Over ons

Dit zijn onze Dampten heroes

Helden die altijd de beste willen zijn. En dát drijft onze vakmensen iedere dag weer tot topprestaties.

Omdat helden alleen het allerbeste verdienen, werken wij met ultramoderne technieken. Zo bereiken we het mooiste resultaat en is uw auto weer als nieuw. Alsof er niets gebeurd is.

Damp10 Heroes=

Onze helden repareren alles.

Verzekerde zorg voor elk merk.

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, maar gelukkig hebben wij alle kennis en ervaring in huis om het gehele schadetraject van begin tot eind voor u te regelen. Daarnaast zorgen we dat u mobiel blijft. Maak gerust gebruik van onze haal- en brengservice of leen een auto of fiets. Na het herstellen van de schade zorgen wij voor directe facturatie naar de verzekerings- of leasemaatschappij. Wel zo gemakkelijk.

45 jaar schadeherstel.

Met 45 jaar ervaring in schadeherstel zijn we gegroeid van klein bedrijf met alleen een plaatwerkerij tot universeel schadeherstelbedrijf met alle benodigde disciplines onder één dak. Van (de-)montage en uitdeuken tot spuitwerk. We bieden een uitgebreide service. Om de kwaliteit te waarborgen, investeren we blijvend in de vakkennis van onze mensen en werkplaats.

Tijd voor de toekomst.

Het herstellen van auto’s is al een duurzame oplossing, maar anno 2023 gaan we nog een stapje verder: we zijn verhuisd! Onze hypermoderne werkplaats is klaar voor de toekomst. Met behulp van nieuwe apparatuur kunnen we betere, snellere en duurzamere oplossingen bieden.

“Door de inzet van slimme apparaten leveren we een bijdrage aan het milieu. In het pand werken we met de allernieuwste richt-, uitlees- en kalibratie apparatuur voor efficiënt en veilig schadeherstel. Door de installatie van volledig elektrische infrarood-spuitcabines is ons pand volledig gasvrij en daardoor in staat de ecologische voetafdruk te minimaliseren”

Pieter van der Linden van Sprankhuizen

Algemeen Directeur

Ben jij de held die wij zoeken?

Word een Damp10 hero.

Kom bij ons team!