Over ons

Schadenet Dampten is uw universele autoschadeherstel bedrijf in de regio Hoorn in de provincie Noord Holland.

Centraal gelegen aan de rijksweg A7 en op loopafstand van het CS treinstation van Hoorn. In samenwerking met alle verzekeraars en leasemaatschappijen begeleiden wij het gehele schadetraject van uw auto. Van expertise tot het de/monteren, spuiten en het afbouwen van uw auto gebeurt onder een dak.

Onze schadewerkplaats is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur waardoor wij niet alleen de schade perfect kunnen herstellen, maar tevens in staat zijn om de reparatieduur zo kort mogelijk te houden.
Het enthousiaste team van Schadenet Dampten bestaat uit professionele certificeerde vakmensen die volgens de laatste normen opgeleid zijn om de schade aan uw auto volgens de richtlijnen van de autofabrikanten te herstellen. Als Hybride Hoogspanning Specialist mogen wij dan ook alle schades repareren aan elektrische of hybride voertuigen waarvan er steeds meer op de Nederlandse wegen verschijnen.

Om u snel weer op weg te helpen beschikken wij over passend vervangend vervoer, in overeenstemming met uw verzekering- of leasemaatschappij, en zorgen wij ervoor dat deze binnen ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid passen en zodoende van  een A of B label zijn.

Onze slogan is dan ook : “verzekerde zorg voor elk merk”

Bedrijfsfim

Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Laatste nieuws

  • 25 Jun

    Tesdt lees meer

  • 19 Jun

    Onze nieuwe website is een feit. Wij hopen u hiermee nog meer van dienst te kunnen zijn.Heeft u vrag... lees meer

  • 10 Dec

    mod tempor incididunt ut labore et Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labori... lees meer

+ meer nieuws