Onze Services

Service

  • Vervangend vervoer
  • Haal- en brengservice
  • Administratieve afhandeling
  • 4 jaar garantie
  • Gratis wasbeurt

Administratieve Afhandeling

U heeft schade...wat nu?
Bij autoschade komt meer kijken dan alleen het schadeherstel van uw auto, camper of caravan. Wanneer u schade heeft zijn er diverse handelingen welke dienen te worden verricht.

Administratieve afhandeling
De medewerkers van Autoschade Dampten helpen u graag bij de administratieve afhandeling van uw schade. 
Wij helpen u stap voor stap door het hele proces.

Schadeformulier
Wij kunnen u assisteren bij het invullen van uw schadeformulier. Het is van groot belang dat het formulier zo volledig als mogelijk is ingevuld. Let op dat u het document ondertekend en opstuurt naar uw verzekeringsmaatschappij.

Groene kaart en kentekenbewijs
Zorg ervoor dat u altijd uw groene kaart en kentekenbewijs voorhanden heeft bij het aanmelden van de schade. Op uw groene kaart staat bij '4 Landcode/code verzekeraar/nummer' het polisnummer van de autoverzekering en de code van uw verzekeraar. Op het kentekenbewijs staan alle benodigde gegevens van de bestuurder en het voertuig. Met deze gegevens kunnen wij de schade op de juiste wijze aanbieden bij uw verzekeringsmaatschappij.

Facturatie
Autoschade Dampten zorgt voor rechtstreekse facturatie van de gerepareerde schade naar de verzekerings- of leasemaatschappij. U heeft hier verder geen omkijken naar.